BusinessWise je izrađen tako da se sastoji od modula od kojih pojedini mogu raditi potpuno nezavisno. Moduli koji čine BW čini pozamašan skup modula čije opise možete naći na ovom sajtu.BusinessWise (BW) (biznisvajz) je profesionalni ERP (Enterprise resource planning) softver koji pokriva sve poslove u knjigovodstvu, računovodstvu i skoro sve delove jednog prosečnog preduzeća.

Sadašnje izdanje ovog programskog paketa nastalo je na osnovu višedecenijskog iskustva iz oblasti koju pokriva ovaj paket i na osnovu sedamnaestogodišnjeg “poliranja” do njegove finalizacije. BW danas pokriva i verziju za grafičko radno okruženje (GUI), odnosno Windows/Linux/Mac radno okruženje. Verzija za GUI koristi relacionu bazu podataka (PostgreSQL). Prelazak sa DOS verzije na GUI verziju je potpuno besplatan i pri tom se podaci zadržavaju u kvantitetu i kvalitetu u potpunosti. Postupak prelaska je potpuno softverski automatizovan, ali ga iz sigurnosti izvodi naša kompanija za račun korisnika.

BusinessWise je programski paket koji je u startu namenjen za mrežni rad i njegova najskromnija verzija je namenjena za rad najmanje 2 računara. To znači da ne postoji takozvana “multiuser” verzija kao kod nekih konkurentskih proizvoda, već se u osnovi protežira višekorisnički rad.

  Nazad na BusinessWise