Distributerski program

Distributerski program je novijeg datuma u radu naše kompanije. Počev od 1999. godine Micro Business je započeo rad na ovom programu sa nekada kompanijom OmegaPrint iz Aleksinca, danas Micro Business Aleksinac. Danas ovaj program omogućava pristup novim distributerima, njihovo uključenje u prodaji BusinessWare proizvoda, edukaciju za zvanje BWA, kao i stalnu praksu u uvođenju ove tehnologije u poslovni sistem drugih preduzeća i kompanija. Ideja vodilja ovog programa je zajednički interes u povećanju obima i povećanju profita.

Distributerski program predstavlja tačno definisane uslove i postupke koje svaki novi distributer mora da ispuni do sticanja zvanja Ovlašćeni Micro Business distributer. Postoji lista poželjnih karakteristika koje svaki od novih distributera treba u principu da ispuni:

Naravno da je ovo spisak poželjnih kriterijuma, što ne treba da obeshrabri nove distributere. Najpogodniji za ovaj posao su knjigovodstvene agencije za koje Micro Business nudi posebne pogodnosti u vezi sa distributerskim programom.

Distributer je poslovni partner naše kompanije koji sa našom kompanijom posluje na bazi zajedničkog interesa. Nakon uspešne obuke za BWA i ispunjavanja uslova iz distributerskog ugovora, koji se prethodno sklapa, dobija se bonus paket:

Redni broj Naziv Bonus Vreme
1 BusinessWare 6
(ostaje u vlasništvu nakon najmanje 5 prodatih primeraka)
x odmah
2 Pravo na apdejt tekuće verzije
(samo za vreme trajanja ugovora)
x odmah
3 Pravo na apgrejd
(samo za vreme trajanja ugovora)
x odmah
4 Obuka za BWA x odmah


Ukoliko smatrate da možete Vi ili Vaše preduzeće da uspešno odogovorite na postavljane zadatke prijavite se za distributerski program ne e-mail...