BusinessWise Operater

BusinessWise Operater (BWO) je osnovni kurs za korišćenje bilo kog dela BusinessWise programskog paketa. Ova vrsta kursa se ne izvodi posebno, osim ako za to ne postoji posebno interesovanje, već se izvodi u sklopu obuke prilikom kupovine nekog od BusinessWise programskih paketa. BWO kursevi se mogu držati i van redovne obuke i to najčešće u slučajevima kada postoji interesovanje od strane korisnika za obuku novih operatera.

Kada se BWO kurs izvodi prilikom kupovine novih programskih paketa obuka se izvodi kod korisnika na njegovoj opremi i u njegovim prostorijama i cena obuke je uključena u kupovinu paketa. Broj polaznika u ovom slučaju je limitiran brojem kupljenih licenci, pa se prekobrojnima naplaćuje BWO obuka, ali se izvodi isto u prostorijama i opremi korisnika. U slučaju da se obuka za BWO izvodi po želji polaznika, nezavisno od kupovine nekog od BusinessWise paketa, ona se izvodi u prostorijama komanije u Knjaževcu i naplaćuje se po času.

Broj časova koji je potreban nije precizno limitiran i zavisi od predznanja BWO. Najčešći je donji limit od 5 časova, a može biti i dosta veći u zavisnosti od brzine poimanja polaznika. Kao što se vidi insistiranje na obučenosti BWO je od primarnog značaja, jer će uglavnom od ljudi iz reda BWO zavisiti primena kupljenih delova BusinesWise paketa.

Kandidati za BWO pre dolaska na kurs za BWO treba da:Nakon završenog kursa BWO moći će samostalno da obavljaju svoj posao koristeći BusinessWise